Waarom niet onze krachten bundelen ?

Gebruik ons partner programma om uw business potentieel te vergroten op een simpele en lukratieve manier !

Hoe wij U kunnen helpen ?

Het  partner programma van MAC Telecom kan u helpen om uw inkomsten te verhogen en nieuwe produkten en diensten aan te bieden aan uw klanten.
Er zijn 3 verschillende MAC Telecom Partner Formules :

REFERAL PARTNER

Deze partner geeft de coördinaten door van zijn project aan MAC Telecom en als uit deze gegevens een nieuwe klant onstaat voor MAC Telecom, zal de partner een eenmalige « finders fee » verkrijgen in functie van de grootte van het project.  MAC Telecom zal dus zorgen voor de verkoopscyclus, de fakturatie en de volledige opvolging van deze klant.

   

MAC TELECOM AGENT

De agent biedt de diensten en geldende prijzen aan in naam van MAC Telecom en verkrijgt een maandelijkse vergoeding op de maandelijkse abonnementskosten van zijn klanten voor de duur van het afgesloten kontrakt. Deze klanten zijn volledig eigendom van  « MAC Telecom » (met betrekking tot prijsoffertes, fakturatie en de klantendienst).

   

RESELLER PARTNER

Deze partner verkoopt de diensten van MAC Telecom door aan zijn klanten onder eigen naam en beschikt dus over een eigen fakturatie- en klantendienst. Hij krijgt hierbij dus geen commissie op de verkochte diensten, maar kan wel rekenen op een « wholesale » korting bij de aanschaf van de diensten en welke ook  in funktie is van het totaal aantal afgenomen diensten bij MAC Telecom.

   
Aarzel niet  ons te  contacteren voor meer  informatie omtrent ons partner programma.